Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Lista szűrése
Megoldások
Bőrtípus
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez
20% WELEDA Kökény kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő BIO 200 ml
WELEDA Kökény kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő BIO 200...

Energiával tölt fel
Energia és erő az egész családnak! Ellenőrzött vadgyűjtésből származó érett kökénybogyóknak és a kíméletes feldolgozási eljárásnak köszönhetően a termék megőrzi a gyümölcs teljes vitamin és ásványanyag tartalmát. A kökény gyümölcsét nagyra becsülik a testet élénkítő, erősítő hatása miatt. Egy tökéletes táplálékkiegészítő, visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Tonizáló hatásával segít lépést tartani a nehezebb időszakokban, terhesség, szoptatás ideje alatt is.
Előnyök

Friss, érett kökény és citrom tartalmával segít megőrizni belső egyensúlyunkat. Nem tartalmaz kőolaj lepárlási termékeket, mesterséges tartósítószereket, illatanyagokat és színező anyagokat.

Eredeti ár: 2 850 Ft Akciós ár: 2 280 Ft
20% WELEDA Nyírfalevél kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő BIO 200 ml
WELEDA Nyírfalevél kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő BI...

Belülről tisztít
Revitalizáló ital, tavaszi szüretelésű, zsenge nyírfalevelekből. Belülről tisztít és hozzásegít az egészséges és szép bőr kialakulásához. A tisztító hatású, életerős, zsenge nyírfalevelek segítik a szervezet természetes tisztulását. Aktivizálják a folyadékháztartást, és segítenek a szervezetnek megszabadulni a lerakódott salakanyagoktól.
Előnyök:
Az ökológiailag védett gyűjtésből származó, szárított nyírfalevelek vizes kivonata és a biodinamikus termesztésből származó citrom leve támogatja szervezetének természetes tisztulását.

Eredeti ár: 4 080 Ft Akciós ár: 3 264 Ft