Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Lista szűrése
Megoldások
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez
BRELIL ANTI-HAIR LOSS LOTION WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HAJHULLÁS ELLENI AMPULLA 10 X 6 ML
BRELIL ANTI-HAIR LOSS LOTION WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HAJ...

Hajhullást megelőző koncentrátum, bőrgyógyászatilag tesztelt. Körülöleli a hajhagyma körül a szöveteket, elősegíti az új hajszálak természetes növekedését, és meghosszabbítja a meglévő haj élettartamát, egészségessé és életerőssé téve azt.
HASZNÁLAT: Samponozás után használjuk. Alkalmazásakor a fejbőr masszírozásával a folyadék hatékonyabban oszlik el és emellett elősegítjük, hogy a hajhagymákhoz több vér jusson, így könnyebbé válik az aktív anyagok felszívódása.

Ár: 4 660 Ft
BRELIL ANTI-HAIR LOSS SERUM WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HAJHULLÁS ELLENI SZÉRUM 100 ML
BRELIL ANTI-HAIR LOSS SERUM WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HAJH...

Hajhullást megelőző szérum, bőrgyógyászatilag tesztelt. Elősegíti az új hajszálak természetes növekedését, a hajhagymák fejlődését.
HASZNÁLAT: Nedvesítsük be a hajat használat előtt. Csináljunk választékot a fejtetőn és adagoljunk a termékből a különböző részekre a speciális spray segítségével. Masszírozzuk be, különösen a problémásabb területeken, majd rögtön szárítsuk ki.

Ár: 4 660 Ft
BRELIL ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HAJHULLÁS ELLENI SAMPON 1000 ML
BRELIL ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO WITH STEM CELLS & CAPIXYL - HA...

A hajhullás elleni sampon bőrgyógyászatilag tesztelt. Segít meghosszabbítani a haj élettartamát, azáltal, hogy egészségessé és életerőssé teszi az újonnan növő hajszálakat, gyengéden tisztít.
Használata: Alkalmazzuk vizes hajra és gyengéden maszírozzuk be. Öblítsük le, majd újra alkalmazzuk a terméket, hagyjuk hatni 2-3 percig, végül alaposan mossuk le.

Ár: 4 280 Ft
BRELIL BIOTREATMENT SOFT LIQUID CRYSTALS 50 ML - FOLYÉKONY KRISTÁLYFÉNY
BRELIL BIOTREATMENT SOFT LIQUID CRYSTALS 50 ML - FOLYÉKONY K...

A forradalmi szilikon mentes formula gubancmentessé teszi a hajat, valamint puhává és fényessé varázsolja anélkül, hogy elnehezítené és lelapítaná. Javasolt az összes hajtípusra.

Ár: 3 330 Ft
BRELIL EXTREME BRILLIANCE - BIPHASIC LIQUID CRYSTALS - KÉTKOMPNENSŰ ARGÁNKRISTÁLY  120 ML
BRELIL EXTREME BRILLIANCE - BIPHASIC LIQUID CRYSTALS - KÉTKO...

Biológiai argánolaj és aloe vera tej alapú folyékony kristály. Biztosítja a haj hidratálását, extrém fényt kölcsönöz a hajszálaknak. megakadályozza a haj kiszáradását anélkül, hogy zsírosítaná. Vékony szálú hajra ajánlott.

Ár: 3 520 Ft
BRELIL EXTREME BRILLIANCE - LIQUID CRYSTALS - ARGÁNKRISTÁLY 50 ML
BRELIL EXTREME BRILLIANCE - LIQUID CRYSTALS - ARGÁNKRISTÁLY ...

Biológiai argánolaj alapú folyékony kristály. Erőt, extrém fényt és rugalmasságot ad a száraz, igénybe vett, élettelen hajnak anélkül, hogy zsírossá tenné.

HASZNÁLATA: Oszlassunk el néhány cseppet kezünkkel a nedves hajon, majd szárítsuk meg a hajat.

Ár: 3 140 Ft
BRELIL HAIRCUR HAIREXPRESS MASK  - HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ PAKOLÁS 200 ML
BRELIL HAIRCUR HAIREXPRESS MASK - HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ PA...

Rendkívüli pakolás, ami a haj növekedésének sebességét növeli. Használható minden hajtípusra. Mélyen ápolja a hajat, selymessé és lággyá teszi azt. Összetevők: proteinek, vitaminok és aminosavak. A Hair Express a KI67 és P63 protein termelését serkenti, ezek alapvető szerepet játszanak abban, hogy a hajhagymák megfelelően legyenek táplálva.
Használata: Vigyük fel a kívánt mennyiséget a törölközőszáraz hajra, miután azt megmostuk a Hair Express samponnal. Masszírozzuk be gyengéden, legfőképpen a leginkább sérült helyeken. Hagyjuk hatni 3-5 percet, majd meleg vízzel öblítsük le.

Ár: 3 050 Ft
BRELIL HAIRCUR HAIREXPRESS SPRAY  - HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ SPRAY 100 ML
BRELIL HAIRCUR HAIREXPRESS SPRAY - HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ S...

A spray erőt és vitalitást kölcsönöz a hajnak, fokozza annak természetes fényességét. Speciális összetevőinek köszönhetően a hajat lággyá és selymessé varázsolja. Összetevők: proteinek, vitaminok és aminosavak. A Hair Express a KI67 és P63 protein termelését serkenti, ezek alapvető szerepet játszanak abban, hogy a hajhagymák megfelelően legyenek táplálva. Így tehát a haj is gyorsabban növekszik majd.
Használata: Használjuk minden nap, (lehetőleg este). Vigyük fel a fejbőrre és masszírozzuk be. Mosás után 10-12 fújást vigyünk fel a hajtövekre és szárítsuk meg a hajat a megszokott módon. Száraz hajon használva 8-10 fújást vigyünk fel a hajtőre és masszírozzuk be. Használjuk száraz és törölközőszáraz hajon is mosás után. Ne öblítsük ki.

Ár: 4 660 Ft
BRELIL HYDRA GLOSS - MILK WITH LINSEED AND A2 CERAMIDE - HAJÁPOLÓ TEJ 125 ML
BRELIL HYDRA GLOSS - MILK WITH LINSEED AND A2 CERAMIDE - HAJ...

Hajápoló tej lenmag kivonattal és Ceramid A2-vel, kifejezetten vékony szálú és károsodott haj ápolására. Nem zsírosítja és nehezíti el a hajszálakat, miközben ápolja és erősíti a struktúrájukat. Puhává, könnyen fésülhetővé és feltűnően fényessé teszi a hajat.
Használata: Fújjuk nedves hajra, hogy megkönnyítsük a kifésülést és a szárítást.

Ár: 3 430 Ft
BRELIL LIQUID CRYSTAL - EASY SHINE - FOLYÉKONY KRISTÁLYFÉNY 125 ML
BRELIL LIQUID CRYSTAL - EASY SHINE - FOLYÉKONY KRISTÁLYFÉNY ...

Lenmag kivonatú hajfényező folyadék különösen vékony szálú, illetve ritkuló hajra. Remek szer a töredezettség kezelésére anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Olajmentes jellege rendkívüli csillogást ad a hajnak.

Ár: 3 430 Ft
BRELIL PRESTIGE ABSOLUTE BLEACHING POWDER - ABSOLUTE SZŐKÍTŐPOR  2 X 500 G
BRELIL PRESTIGE ABSOLUTE BLEACHING POWDER - ABSOLUTE SZŐKÍTŐ...

6-7 árnyalattal szőkíti a hajat. Por alapú. Ammónia mentes jellege miatt kíméli a haj zsírtartalmát. Kompakt jellege meggátolja a véletlen belégzést. Oxilonnal keverve finom krémet eredményez, amely megőrzi a termék szőkítő erejét az alkalmazás teljes ideje alatt. a kívánt eredmény elérése érdekében keverjük a port 3, 6, 9 vagy 12%-os Oxilonnal. Tároljuk száraz helyen.

Ár: 9 040 Ft
BRELIL PRESTIGE BLEACHING CREAM - SZŐKÍTŐKRÉM 250 G
BRELIL PRESTIGE BLEACHING CREAM - SZŐKÍTŐKRÉM 250 G

Új generációs szőkítő krém. Gyors, erőteljes és környezetbarát, helyettesíti a szőkítőport, miközben megóvja a haj szerkezetét és eléri a legmagasabb szőkítési szinteket. Nem károsítja a fodrász egészségét. Használata: a termék használata előtt kézzel nyomogassa össze az alumínium csomagolást a könnyebb használat érdekében. A termék kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz egyaránt.

Mindig ellenőrizze a szőkítés folyamatát. Garantálja a legmagasabb szőkítési szintet rövid időn belül Keverési arány: Colorianne Prestige Oxilannal keverjük 1+2 arányban(1szőkítőkrém,2oxilan) 20vol(6%) esetén 3/4 árnyalatot világosít, 30vol(9%) esetén 4/5 árnyalatot világosít, 40vol(12%) esetében 6/7 árnyalatot világosít. Mesterséges pigment eltávolításhoz használjunk 10vol(3%) Oxilant. Hatóidő: min.20perc max.50perc. Figyelmeztetés: ne használjuk érzékeny, irritált, sérült bőrfelületen. Szempillára és szemöldökre tilos használni. Csak szőkítésre használható. Szembe, arcbőrre ne kerüljön. Ha szembe kerül azonnal öblítsük ki hideg vízzel. Mindig használjunk kesztyűt. A munkafolyamat befejezéseként nagyon jól öblítsük ki. Gyermekeken ne használjuk és zárjuk el. A terméket fém eszközzel ne keverjük. Tartsuk hűvös, száraz helyen.

Ár: 3 620 Ft