Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Lista szűrése
Megoldások
Márkák
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez
1 2 3
BRELIL BLONDE AMBITION 250 ML 
BRELIL BLONDE AMBITION 250 ML 

Öblítés nélküli világosító hajszesz a hajszín frissítéséhez. Az eredmény: 2 árnyalattal világosabb hajszín.

Ár: 2 670 Ft
BRELIL PRESTIGE ABSOLUTE BLEACHING POWDER - ABSOLUTE SZŐKÍTŐPOR  2 X 500 G
BRELIL PRESTIGE ABSOLUTE BLEACHING POWDER - ABSOLUTE SZŐKÍTŐ...

6-7 árnyalattal szőkíti a hajat. Por alapú. Ammónia mentes jellege miatt kíméli a haj zsírtartalmát. Kompakt jellege meggátolja a véletlen belégzést. Oxilonnal keverve finom krémet eredményez, amely megőrzi a termék szőkítő erejét az alkalmazás teljes ideje alatt. a kívánt eredmény elérése érdekében keverjük a port 3, 6, 9 vagy 12%-os Oxilonnal. Tároljuk száraz helyen.

Ár: 9 040 Ft A termék Jelenleg nem rendelhető!
BRELIL PRESTIGE BLEACHING CREAM - SZŐKÍTŐKRÉM 250 G
BRELIL PRESTIGE BLEACHING CREAM - SZŐKÍTŐKRÉM 250 G

Új generációs szőkítő krém. Gyors, erőteljes és környezetbarát, helyettesíti a szőkítőport, miközben megóvja a haj szerkezetét és eléri a legmagasabb szőkítési szinteket. Nem károsítja a fodrász egészségét. Használata: a termék használata előtt kézzel nyomogassa össze az alumínium csomagolást a könnyebb használat érdekében. A termék kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz egyaránt.

Mindig ellenőrizze a szőkítés folyamatát. Garantálja a legmagasabb szőkítési szintet rövid időn belül Keverési arány: Colorianne Prestige Oxilannal keverjük 1+2 arányban(1szőkítőkrém,2oxilan) 20vol(6%) esetén 3/4 árnyalatot világosít, 30vol(9%) esetén 4/5 árnyalatot világosít, 40vol(12%) esetében 6/7 árnyalatot világosít. Mesterséges pigment eltávolításhoz használjunk 10vol(3%) Oxilant. Hatóidő: min.20perc max.50perc. Figyelmeztetés: ne használjuk érzékeny, irritált, sérült bőrfelületen. Szempillára és szemöldökre tilos használni. Csak szőkítésre használható. Szembe, arcbőrre ne kerüljön. Ha szembe kerül azonnal öblítsük ki hideg vízzel. Mindig használjunk kesztyűt. A munkafolyamat befejezéseként nagyon jól öblítsük ki. Gyermekeken ne használjuk és zárjuk el. A terméket fém eszközzel ne keverjük. Tartsuk hűvös, száraz helyen.

Ár: 3 620 Ft
INDOLA  BLOND ADDICT TREATMENT 200ML
INDOLA BLOND ADDICT TREATMENT 200ML

A pakolás regenerálja a hajszerkezetet, új kötéseket képez a töredezés csökkentéséért és segít visszaadni a haj természetes esését és fényét. Használd a Blond Addict Samponnal az optimális eredményért.

Ár: 3 260 Ft
INDOLA BLOND ADDICT GOLD SHIMMER SPRAY 150ML
INDOLA BLOND ADDICT GOLD SHIMMER SPRAY 150ML

Világosítja az arany-meleg szőke tónusukat, ragyogó fényt és puha tapintást biztosít. Használd a Pinkrose Samponnal a pasztell színhatásért vagy Blond Addict Samponnal, rendszeres használat esetén.

Ár: 2 680 Ft
INDOLA BLOND ADDICT ICE SHIMMER SPRAY 150ML
INDOLA BLOND ADDICT ICE SHIMMER SPRAY 150ML

Semlegesíti a sárga és rezes tónusokat a hajban, a tökéletes hidegszőke eredményért. Használd az Instacool Samponnal az extra jéghideg hatásért vagy Blond Addict Samponnal, rendszeres használat esetén.

Ár: 2 680 Ft
INDOLA BLOND ADDICT INSTACOOL SHAMPOO 250ML
INDOLA BLOND ADDICT INSTACOOL SHAMPOO 250ML

Tisztítja a szőke hajat, miközben semlegesíti benne a rezes tónusokat. Használd az Ice Shimmer Spray-vel ha jéghideg szőke színeredményre vágysz. Rendszeres használat esetén a Blond Addict Samponnal együtt használd.

Ár: 2 540 Ft
INDOLA BLOND ADDICT PINKROSE SHAMPOO 250ML
INDOLA BLOND ADDICT PINKROSE SHAMPOO 250ML

Tisztítja és pasztell rózsaszín árnyalatával azonnal színezi a szőke hajat, az egyedi megjelenésért. Használd a Gold Shimmer Spray-vel, ha a lágy pasztell színezés helyett egy ütősebb, látványos színhatásra vágysz. Rendszeres használat esetén a Blond Addict Samponnal együtt használd.

Ár: 2 540 Ft
INDOLA BLOND ADDICT SHAMPOO 1000ML
INDOLA BLOND ADDICT SHAMPOO 1000ML

Gazdaságos kiszerelésben magasan pigmentált hajsampon, mely gyengéden tisztítja a hajat és segít a rezes tónusok semlegesítésében. Regenerálja a hajszerkezetet, új kötéseket képez a töredezés csökkentéséért és segít visszaadni a haj természetes esését és fényét. Használd a Blond Addict Balzsammal az optimális eredményért.

Ár: 5 950 Ft
INDOLA BLOND ADDICT SHAMPOO 250ML
INDOLA BLOND ADDICT SHAMPOO 250ML

Magasan pigmentált hajsampon, mely gyengéden tisztítja a hajat és segít a rezes tónusok semlegesítésében. Regenerálja a hajszerkezetet, új kötéseket képez a töredezés csökkentéséért és segít visszaadni a haj természetes esését és fényét. Használd a Blond Addict Balzsammal az optimális eredményért.

Ár: 2 250 Ft
INDOLA BLOND ADDICT TREATMENT 750ML
INDOLA BLOND ADDICT TREATMENT 750ML

Az INDOLA BLOND ADDICT PAKOLÁS gazdaságos 750ml kiszerelésben regenerálja a hajszerkezetet, új kötéseket képez a töredezés csökkentéséért és segít visszaadni a haj természetes esését és fényét. Használd a Blond Addict Samponnal az optimális eredményért.

Ár: 6 100 Ft
L'ORÉAL PROFESSIONNEL BLOND STUDIO AMMÓNIAMENTES PASZTA 500 G
L'ORÉAL PROFESSIONNEL BLOND STUDIO AMMÓNIAMENTES PASZTA 500 ...

IDEÁLIS SZABAD LEVEGŐS MELÍRTECHNIKA HASZNÁLATÁHOZ

SZŐKÍTŐ POR AKÁR 6 TÓNUS FELVILÁGOSÍTÁSÁHOZ
Kifejezetten szabadkézi és szabadlevegős melírtechnika használata esetén
• Pro-keratint tartalmaz, mely segít a hajszálak megerősítésében
• Erős tapadás & összetett textúra a pontos, szabadlevegős felvitel érdekében
• Ideális hajfestéshez és kontúrtechnikához
• 6%, 9%, 12%-os krém oxydanttal használható

PROFI TIPP: Óvatosan keverje ki nemfémes edényben addig, amíg homogén textúrát nem kap. Közvetlenül a felvitel előtt is keverje meg haz anyagot. Ne használja 12%-nál erősebb oxydanttal.

Ár: 8 360 Ft
1 2 3