Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Már nem kell takargatnom
Pikkelysömör?

„Üzletkötőként az egész életem változott meg azáltal, hogy szégyenkezés nélkül foghatok kezet, és a másik szemében sem látom az ijedtséget a furcsa foltok láttán.”


„Üzletkötőként az egész életem változott meg azáltal, hogy szégyenkezés nélkül foghatok kezet, és a másik szemében sem látom az ijedtséget a furcsa foltok láttán.” – meséli Bojti Vilmos örömmel, aki évek óta küzd pikkelysömörével a kézfej, az alkar és a térd alatti területen, de a Psorioderm® napi használatával visszanyerte önbizalmát.

 

Vilmosnak az üzletkötés mellett a családja és a dobolás a legfontosabb, de a pikkelysömör évek óta megkeseríti az életét. „Sokéves küzdelem után el sem hittem, amikor a napi, rendszeres ápolás hatására a foltok halványulni kezdtek a kezemen és a karomon egyaránt.”


Saját bőrét vitte a vásárra!


Vilmos beleesett abba a hibába, hogy amikor állapota nem romlott tovább, abbahagyta a napi kenegetést, mert nem tudta, hogy a rendszeres, célzott ápolás a kulcs a bőr egészségének a megőrzéséhez. „Saját bőrömön tanultam meg a leckét’ - meséli nagyon találó kifejezéssel -, mert hamarosan kezdhettem az egészet elölről. Ráadásul az elhanyagolt bőr újra berepedezett, fájt is, ami miatt a krém az elején enyhén csípett is. Azóta nincs olyan nap, hogy ne vigyem magammal legalább a krémet, és napjában többször is bekenjem a foltokat, még ha azok alig látszanak is!” Mostmár nem csak a foltokat ápolja Vilmos azt is megtanulta, hogy bár a foltok csak a bőr egyes részein jelentkeznek, az egész bőrfelületét célzott, tápláló hatóanyagokkal kell ápolnia naponta, hogy a többi részen is megőrizze a bőre egészségét. Így azóta mosakodáshoz, testápoláshoz is a Psorioderm®-et használja.

 

Psorioderm® - Pikkelysömörös, szeborreás, atópiás bőrre
• 20-féle gyógynövénykivonat, vitaminok, ásványi anyagok, holt-tengeri só
• parabén-, szteroid és mes terséges színezéktől mentes
• illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenst

 

Psorioderm® Szenzitív krém: ekcémás, atópiás bőrre.
A Krém már szalicilsavmentes változatban kapható, mely alkalmas a  szalicilsavra érzékenyeknek, babáknak és gyerekeknek, ekcémás és atópiás bőr ápolására is.

 

Mit javasol a bőrgyógyász?

 

Megnyugtató érzés, hogy elérhetőek olyan magyar innováció alapján készített termékek, melyek eredményesen veszik fel a harcot a pszoris plakkokkal szemben. A Psorioderm® termékcsalád tagjai csupa természetes anyagot tartalmaznak, és 2012-ben szakmai zsűri előtt is bizonyítottak!

 

A plakkok hámlasztásának érdekében a Psorioderm® termékek szalicilsavat tartalmaznak, használatuk 3 éves kor alatt nem javasolt. Babáknak és érzékeny bőrű felnőtteknek a szalicilsavmentes Psorioderm® Szenzitív krémet javasoljuk, mely hozzáadott jojobaolajjal és mézzel még puhábbá varázsolja a bőrt! Mi a Derma-Art Bőrgyógyászati Klinikán a Psorioderm szenzitív termékcsaládot javasoljuk az érzékeny bőrűek, és a három év alattiak számára. A három év feletti gyermekeknek, és a felnőtteknek pedig már alkalmazható a Psorioderm termékcsalád! 

 

Összegzésként tehát elmondhatjuk, hogy a pikkelysömör bár nem gyógyítható, de megfelelő, egyénre szabott kezeléssel jól karbantartható bőrbetegség, melynek gondozásához bőrgyógyász szakorvosra valamint az orvos és beteg jó együttműködésére van szükség.

 

Az ekcémás, atópiás és érzékeny bőr többnyire szalicilsavmentes készítményeket tolerál, mert esetükben a bőr megnyugtatása a legfontosabb. Bár nem egyszerű, de törekedni kell a stressz csökkentésére is, tudatosan használva a relaxációs technikákat, tudatosan lassítani a tempón. Lelkünket terápiás eszközökkel, finom módszerekkel ápolhatjuk, de fizikai testünk fizikai gondozást igényel. Fokozott odafigyeléssel a bőr meghálálja a gondoskodást, s így talán már a léleknek is könnyebb dolga van, hogy leve(he)sse páncélját. Parabén- és szalicilsavmentes Psorioderm® Szenzitív termékek az ekcémás, atópiás, pikkelysömörös és szeborreás bőr napi ápolására ajánlottak, már 3 éves kor alatt is. Hozzáadott jojoba-, akácméz kivonattal, shea vaj- és E-vitamin tartalommal rendelkeznek.

 

További hasznos információkat talál a Pezomed Kft oldalán, a Psorioderm Laboratories Kft oldalán, valamint a termékeket meg is vásárolhatja az Eventus Pharma webáruházban.

Vissza a cikkekhez
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez