Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Lista szűrése
Megoldások
Bőrtípus
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez
No1 Mosódió Labda 10 db Classic+mosásfokozó Aktivátor 950 g
No1 Mosódió Labda 10 db Classic+mosásfokozó Aktivátor 950 g...

A mosódió, a megújult forma és felhasználás által, mint természetes és folyton megújuló alapanyag az egészség és a környezettudatosság egyik népszerű szereplőjévé válhat a mindennapi életben, a mosás, a tisztítás és higiénia területén egyaránt!

Ár: 3 500 Ft
No1 Mosódió Labda 10db Baba+mosásfokozó Aktivátor 950 g
No1 Mosódió Labda 10db Baba+mosásfokozó Aktivátor 950 g

Gazdaságos kiszerelés. A kisbabák érzékeny bőréhez igazított, csökkentett illatanyag-tartalmú Baba változatban. Egészséges, vegyszerek nélküli mosás egyszerűen, praktikusan. Bőrkímélő tulajdonságú mosódiót tartalmaz kényelmesen használható formában, megnövelt mosóhatással, friss illattal.

Ár: 3 500 Ft
No1 Mosódió Labda 5db Baba+mosásfokozó Aktivátor 550 g
No1 Mosódió Labda 5db Baba+mosásfokozó Aktivátor 550 g

A kisbabák érzékeny bőréhez igazított, csökkentett illatanyag-tartalmú Baba változatban. Egészséges, vegyszerek nélküli mosás egyszerűen, praktikusan. Bőrkímélő tulajdonságú mosódiót tartalmaz kényelmesen használható formában, megnövelt mosóhatással, friss illattal. Egy labda 5-9 kg ruha öt alkalommal történő mosásához elegendő.

Ár: 1 900 Ft
No1 Mosódió Labda 5db Classic + mosásfokozó Aktivátor 550 g
No1 Mosódió Labda 5db Classic + mosásfokozó Aktivátor 550 g...

Egészséges, vegyszerek nélküli mosás egyszerűen, praktikusan. Bőrkímélő tulajdonságú mosódiót tartalmaz kényelmesen használható formában, megnövelt mosóhatással, friss illattal.

Ár: 1 900 Ft
No1 Mosógép Méregtelenítő
No1 Mosógép Méregtelenítő

A méregtelenítés fontos a mosógép számára, mert ennek hiányában a mosógépben lapuló összes szennyeződés, lerakódás, a kezdeti mosások alkalmával a ruhák szálain és ennél fogva a testünk különböző részein landol, ha még közvetlenül nem is látható, de idővel érezhető (kiütés, viszketés, gombásodás bőrpír).

Ár: 800 Ft
No1 Mosóparfüm Királynők
No1 Mosóparfüm Királynők

A rózsaillat pozitív energiával tölt fel, ezzel csökkenti a stressz kialakulásának veszélyét, serkenti az agy működését, nyugtatja a légzést, csökkenti a vérnyomást.

Ár: 1 100 Ft
No1 Mosóparfüm Nyári eső
No1 Mosóparfüm Nyári eső

A természetes kamilla olyan összetevőkkel találkozik az üvegben, amelyek egymás pozitív tulajdonságait kiemelve selymesen lágy, bársonyos tapintású, friss, tiszta illattá formálódik.

Ár: 1 100 Ft