Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
30% L'ORÉAL PROFESSIONNEL EFFASSOR FESTETT HAJSZÍN ELTÁVOLÍTÓ POR 12 CSOMAG

L'ORÉAL PROFESSIONNEL EFFASSOR FESTETT HAJSZÍN ELTÁVOLÍTÓ POR 12 CSOMAG

Használat:

1. Radírozás esetében csomómentesen keverjük el a tasak port60ml meleg vízzel egy műanyag tálban és a semleges szín eléréséig hagyjuk a hajon 5- től 20 percig.

2. Két tónusig történő tisztítás esetében keverjük el a tasak port 75ml 6%-os L’Oréal Professionnel Oxydant-tal, egyenletesen. Eloszlatva hagyjuk a hajon 15-től 40 percig.

3. Két tónusnál több világosítás esetében a tisztítást úgy végezzük, hogy a tasak port 75ml 95-os Oxydant-tal keverjük el és egyenletesen eloszlatva hagyjuk a hajon 35-től 60 percig.Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel a kikevert masszát ecsettel vagy szivaccsal, esetenként kis mennyiségű sampon hozzáadásával is használhatjuk, elkerülve azokat a részeket, amelyeket nem kívánunk tisztítani vagy radírozni. A megfelelő eredmény elérése után Színrögzítő Samponnal mossuk meg a hajat, majd gondosan öblítsük le. Ezek után a megszárított hajon a festés megkezdhető.

FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK

Perszulfátot tartalmaz! Érzékeny, irritált, gyulladt vagy sérült, kipirosodott fejbőrön, viszketés, bőrpír esetén, nagyon vékonyszálú és igénybevett hajon vagy nagyon igénybevett hajon nem használható! Gyermekek haján nem alkalmazható! Viszketés vagy bőrpírt tapasztalunk a használat során, azonnal öblítsük le langyos vízzel és forduljunk orvoshoz!

Kizárólag rendeltetésszerűen használható!

Kezünk megóvása érdekében használjunk eldobható gumikesztyűt!Tartsuk be a használati útmutatót!

Kiszerelés: 12 x 28 g

Eredeti ár: 6 990 Ft Akciós ár: 4 900 Ft
A termék Jelenleg nem rendelhető!
Termékajánló
L'ORÉAL PROFESSIONNEL ALUMINIUM FÓLIA 20U
L'ORÉAL PROFESSIONNEL ALUMINIUM FÓLIA 20U

Profi hajfestés, profi eszközökkel! Az alumínium fólia használata lehetővé teszi az optimális színelőhívást. Gazdaságos 100 m kiszerelés!

Ár: 5 150 Ft
L'ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT POWERMIX SZ. UNIVERZÁLIS BÁZIS 150 ML
L'ORÉAL PROFESSIONNEL SÉRIE EXPERT POWERMIX SZ. UNIVERZÁLIS ...

Univerzális alap. Alap a POWERMIX REPAIR, FORCE, COLOR termékekhez. Új professzionális személyre szabott szolgáltatás. Egy adag POWERMIX bázis és kiválasztott adalékanyagot 1 : 1 arányban kimérünk, majd keverőtálban keverőlapát vagy ecset segítségével a krémes állag eléréséig keverjük. Felvisszük a hajra, 5 perc hatóidő után leöblítjük.

Ár: 14 200 Ft
L'ORÉAL PROFESSIONNEL EFFASSOR FESTÉKELTÁVOLÍTÓ TÖRLŐKENDŐ 36 DB
L'ORÉAL PROFESSIONNEL EFFASSOR FESTÉKELTÁVOLÍTÓ TÖRLŐKENDŐ 3...

Hatékonyan távolítja el a festékmaradványokat a fejbőrről.

Ár: 4 500 Ft
L'ORÉAL PROFESSIONNEL ALUMINIUM FÓLIA 18U
L'ORÉAL PROFESSIONNEL ALUMINIUM FÓLIA 18U

Profi hajfestés, profi eszközökkel! Az alumínium fólia használata lehetővé teszi az optimális színelőhívást. Gazdaságos 100 m kiszerelés!

Ár: 5 150 Ft
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez