Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Lista szűrése
Megoldások
Bőrtípus
Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez
Teoxane Post procedure
Teoxane Post procedure

A Teosyal Post Procedure nyugtató utókezelő krémet kifejezetten professzionális használatra tervezték. A Post Procedure segít fokozni a bőr regenerálását és védelmet nyújt esztétikai eljárás után. Nyugtatja és védi a bőrt, segítve a regenerálódását.

Tartalma: árnika természetes kivonat gyulladás gátló és nyugtató tulajdonságokkal, Antarticine™ – segíti a bőr gyógyulási folyamatát, Neutrazen™ – lipopeptid, ami segíti csökkenteni a bőr gyulladását valamint klórhexidin diglukonát – bakteriosztatikus tulajdonságairól ismert.

Ár: 8 000 Ft
Teoxane POST PROCEDURE FLUIDE
Teoxane POST PROCEDURE FLUIDE

A Teosyal Post Procedure nyugtató utókezelőt kifejezetten professzionális használatra tervezték. A Post Procedure segít fokozni a bőr regenerálását és védelmet nyújt esztétikai eljárás után. Nyugtatja és védi a bőrt, segítve a regenerálódását.
Könnyed, gyorsan felszívodó, hidratáló hatású!

Ár: 15 000 Ft