Kosár tartalma: 0 db - 0 Ft
Magyar termékek - Magyar értékek
Dr Beleznay Gyöngyike rovata 2014.Szept.03

A Pezomed Kft már évek óta elkötelezetten fejleszti termékeit, olyan alapelvek mentén,hogy amit csak lehet Magyarországon fejlesztve, és gyártva, magyar munkahelyeket teremtve segítse a magyar ipart. Magyar termékek fejlesztésével, gyártásával magyar munkahelyeket teremtettünk

Pezoderm® - az időskori bőrgyulladásról
Dr. Beleznay Gyöngyike rovata - 2014. aug. 29.

Negyvenéves kor körül már rohamosan csökken a sejtek közötti anyagok, a ceramidok mennyisége. A bőr rugalmasságáért és hidratálásáért felelős hatóanyagok, a kollagén és az elasztin képződése is nagymértékben csökken. Ötvenéves kortól a bőr vékonyodni kezd.

Pezoderm®: a babapopsi helyes ápolása
Dr. Beleznay Gyöngyike rovata - 2014. aug. 29.

A baba bőrápolásának kiemelt területe a popsi ápolása. A pelenka dermatitisznek nevezett irritációt elsősorban kellő higiéniával és megfelelően zsíros, víztaszító popsikrém használatával tudjuk kivédeni, illetve kezelni.

Pezoderm® Védőkrém - Megszülettünk!
Dr. Beleznay Gyöngyike rovata - 2014. aug. 29.

A PEZODERM® VÉDŐKRÉM egy modern felfogásban megkomponált, és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék. Mindennapi és általános használatra javasolt védőkrém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban.

Mire figyeljünk a megfelelő kozmetikum kiválasztásánál?
2014. augusztus 19.

Hasonlóan a sminkhez vagy ruhához, a külcsín a kozmetikai termékek esetében legalább ugyanannyira fontos. Azon túl, hogy megőrzi a termék minőségét, védi állagát, a csomagolás sok fontos információt is nyújt.

Mi is az az EWG?
2014 Április 16 - Dr Beleznay Gyöngyike rovata

Az Envirnmental Working Group (EWG) egy nonprofit szervezet, melynek missziója, hogy a nyilvánosság erejét használva védje a közegészséget és a környezetet. E cél megvalósítása érdekében vizsgálják a mindennapi életben használt vegyszerek biztonságát, az egészségre való hatását.

Pszoriázis a hajas fejbőrön
2014. április 9. - Dr. Beleznay Gyöngyike rovata

Végérvényesen itt a jó idő, s bármennyire divatos a sál, az időjárás hamarosan leveteti a kiegészítőket. Így előtűnik a bőr, s sajnos az esetleges bőrelváltozások, bőrhibák is. Érdemes idejében lépni és csökkenteni a látható bőrsérüléseket!

Bemutatjuk a bőrtípusokat
2014. január 8. - Dr. Beleznay Gyöngyike rovata

„Hiábavaló fiatalnak lenni szépség nélkül, és szépnek lenni fiatalság nélkül."

Szezonális ajánlatok
OKOS AJÁNLATOK

Keresse az "Okos Ajánlat" matricával ellátott termékeket az akciós ajánlataink között! Most igazán megéri vásárolni. Keresse a Hónap Akciója csoportban!

Tovább a termékekhez
Bőrünk minden korban érték!

Hámsérülések? Horzsolások? Időskori bőrelváltozások, vagy épp babapopsi ápolása? Legyen kéznél egy kitűnő megoldás: Pezoderm® Védőkrém!

Tovább a termékekhez
A legjobbat a babának - és a családnak!

Gyengéd ápolás, simogató fürdés... Babáknak, kicsiknek, nagyobbaknak modern feldolgozásban: Pezoderm® Fürdető krém!

Tovább a termékekhez